یکشنبه ١٣٩٥/١١/٣    EN

تقدیر از زحمات رییس بیمارستان خاتم الانبياء (ص) بافت
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1394/02/21

دكتر ساعي زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان ضمن خير مقدم به حاضرين، از زحمات دكتر شرفي ریيس سابق بيمارستان در راستاي انجام خدمات ايشان در رابطه با طرح تحول نظام سلامت قدرداني و تشكر كرد .

دكتر شرفي نیز گفت: در مدت انجام خدمت گزاري هدفي جز برقراري عدالت، نظم و انضباط، افزايش رضايتمندي، ارتقاء سيستم و پيشبرد امور نداشتم.

وي از دكتر حق دوست ریيس دانشگاه و معاونين ايشان، مسئولين اجرایي شهرستان، نماينده مردم در مجلس، امام جمعه، پزشكان و مجموعه كادر بهداشت و درمان بيمارستان كه در طرح تحول نظام سلامت وي را ياري نموده ­اند قدرداني نمود.

سپس دكتر اسكندري زاده نماينده ریيس دانشگاه گفت: ما مي توانيم در صنعت توريست پزشكي بافت با توجه به ظرفيت خوب آن حساب باز كنيم و با توجه به مراجعين بيماران از راه هاي دور از جمله حاجي آباد بايد همه ظرفيت­ ها را به كار گرفت تا به اين توسعه دست پيدا كنيم.

وي افزود: در بيمارستان بافت رضايتمندي عالي و رسيدگي خوب و آبرومند است، نيازها با گذر زمان فزوني مي یابد و متناسب با آن بايد شاهد توسعه باشيم.

وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبري به اهمیت بحث سلامت در كشور گفت:  همه ما به عنوان سرباز نظام سلامت بايد احساس مسئوليت نمائيم و پاسخگوي مطالبات موجود باشيم.

در ادامه شهابي معاون عمراني فرماندار ضمن خير مقدم به حاضرين و مسئولان دانشگاه از زحمات دكتر شرفي تقدير و تشكر نمود و براي دكتر ساعي زاده مدير شبكه آرزوي توفيق نمود.

سپس دكتر محبوبه كاميابي نماينده امور بيمارستان­ ها معاونت درمان، گفت: برنامه تحول سلامت در يك سال و نيم اخير بار كاري مضاعف به سيستم درمان داشته است كه بافت نيز از این مسأله مستثني نبوده است.

وی همچنین به نمایندگی از معاونت درمان از زحمات دكتر شرفي قدرداني و تشكر نمود .

گفتنی است این مراسم روز چهارشنبه 16 ارديبهشت ماه در تالار كنفرانس بیمارستان خاتم الانبياء (ص) بافت برگزار شد.