دوشنبه ١٣٩٦/٨/٢٩    EN

جشن ازدواج دانشجویی 90 زوج دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1394/03/04

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، این جشن با حضور مسئولان استانی و دانشگاهی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر عارفی ضمن خوشامد گویی گفت:« شکر خداوند باری تعالی که خانواده را پایگاه عروج به عرش قرار داد و ازدواج سنت پسندیده ایست که بنای بقای همه ی خوبی هاست. »

وی میلاد امام سجاد(ع) و ایام اعیاد شعبانیه را تبریک گفت و به حدیثی از پیامبر اکرم با این مضمون اشاره کرد:«ما بني في الاسلام بناء أحبّ إلي اللَّه عزّوجلّ و أعزّ من التّزويج» (مكارم الاخلاق، ص196)

دکتر عارفی خطاب به کسانی که هنوز ازدواج نکرده اند و در مراسم حضور داشتند  گفت: از رسول مکرم اسلام روایت داریم که بیشترین افرادی که از امت من در جهنم اند مجردها  هستند، و این یعنی اینکه مجرد بودن در اسلام بسیار نکوهش شده است.

وی در پایان سخنان خود به زوجین توصیه کرد: هیچ چیز را با کانون گرم خانواده  مقایسه نکنید و امیدوارم شما نیز تا پایان  عمر با لذت و شادمانی در کنار هم زندگی کنید.»

وی ضمن تقدیر و تشکر از ستاد برگزاری ازدواج دانشجویی ، از کلیه اعضاء نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز تشکر ویژه کرد.

مدیریت امور شعب کل بانک ملت استان کرمان گفت:افتخار می کنم در سازمانی کار می کنم که علاوه بر فعالیتهای اقتصادی به حضور در این مجامع اجتماعی هم اهمیت فراوانی قائل است.

وی همچنین افزود: « تبریک عرض می کنم خدمت همه زوج های جوان و کسانی هم که تا الان ازدواج نکرده اند امیدوارم دست به کار شوند و ما هم به فکر هستیم.»

حجت الاسلام والمسلمین سجادی نیز از این که در این جلسه حضور دارد ابراز خرسندی کرد و به زوجها توصیه کرد:«بهترین چیزی که باعث شادابی و نشاط یک زندگی مشترک است صداقت و معرفت نسبت به یکدیگر است.»

در بخش دیگر این مراسم هنرمند طنزپرداز و شاعر کشوری آقای رضا احسان پور بر روی صحنه رفت و به سرودن اشعاری طنز پرداخت.

پس از وی دکتر کردی مشاور و روانشناس، به بیان برخی مشکلات خانواده و بیان راهکارهای مقابله با آنها پرداخت.

دکتر کردی ضمن اشاره به اهمیت نقش خانواده در ازدواج گفت:«این غلط است اگر فکر کنیم فقط دو فرد با هم ازدواج می کنند، بلکه این دوفرد به نمایندگی از دو خانواده با هم ازدواج می کنند و تاثیر این دو خانواده مطمئنا بر زندگی این دوفرد بسیار زیاد است.»

وی درمورد شناخت طرفین از یکدیگر عنصر زمان را بسیار مهم دانست و افزود:« هیچ مرد و زنی نمیتواند همسرش را کامل بشناسد و این به زمان نیاز دارد، پس توققعات غیر منطقی از یکدیگر نداشته باشید.»

وی ابراز احساسات را در زندگی مشترک بسیار پر اهمیت دانست و افزود:« چه اشکال دارد مردی همسر خود را با واژه های بسیار احساسی و عاطفی و زیبا صدا بزند و چه اشکال دارد خانمی همسر خود را با توصیفات مردانه و با افتخار صدا بزند.»

بخش دیگر جلسه به مولودی خوانی آقای عادل رضایی اختصاص داشت که به مناسبت اعیاد شعبانیه بود.

در بخش دیگر از این مراسم از نماینده بانک ملت جناب آقای رهبر با اهدای لوحی تقدیر شد.

همچنین از مدیر دانشجویی دانشگاه،آقای عارف نیز بدلیل همکاری های وی با دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری تقدیر شد.

دکتر عارفی، در اقدامی پیش بینی نشده سالروز ازدواج مدیریت فرهنگسرای باران و همسر وی که هردو از کارمندان نهاد رهبری هستند را تبریک گفت و به آنها هدیه ای تقدیم کرد.

بخش بعدی این مراسم به اهدای جوایزی به زوج هایی اختصاص داشت که مهریه ی آنها کمتر از 14 سکه بهار آزادی بود و آن زوجهایی که از سادات بودند.