سه شنبه ١٣٩٦/٧/٤    EN

اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1394/04/06

انعقاد تفاهم نامه همکاری با انجمن خانواده و کودک ناشنوا و کم شنوای سمیع کرمان

در این تفـاهم نامه آمده است

تفاهم نامه مابین جناب آقای مددی عضو هیئت مدیره و سرکارخانم مریم مؤذن نعمت الهی مؤسس و مدیرعامل انجمن خانواده و کودک کم شنوا و ناشنوای سمیع کرمان و واحد مشارکت های اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیریه های سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان به نمایندگی زینب واعظی و انجمن سلامت بانوان استان کرمان به مدیرعاملی زینب واعظی منعقد می گردد. موارد ذیل، مصوبات این تفاهم نامه می باشد:

(لازم به ذکر است هیچ وجهی دریافت و پرداخت نگردیده و صرفاً همکاری انجمن سمیع کرمان می باشد، ضمن سپاس و تشکر)

1) موافقت می گردد تا زمان دایر بودن مرکز توانبخشی این همکاری ازنظر مکان و سایر امکانات ... ادامه داشته باشد.

2) یک واحد جهت انجمن کنگره شصت با هدف آموزش مهارت های زندگی و نیز بازگشت جوانان معتاد به زندگی طبیعی

3) واحد دوم به منظور اشتغال زائی زنان و جوانان بی سرپرست و بدسرپرست

4) کمک متقابل انجمن و دانشگاه علوم پزشکی جهت درمان ناشنوایان یا کم شنوایان ازجمله کاشت حلزون شنوایی و هرگونه کمک های مالی و غیر نقدی.

ضمن سپاس و قدردانی از انجمن سمـیع

حمیدرضا مددی    رویا افشاردولت آبادی     مریم مؤذن نعمت الهی      زینب واعظی