برگزاری نشست شبکه سازی سازمان های غیر دولتی
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1394/06/21

کارشناس ارشد مشارکت های اجتماعی دانشگاه در این نشست با مقدمه ای در خصوص مزایای شبکه سازی بر لزوم شکل گیری این ارتباط و انسجام بین تشکل های غیردولتی تاکید کرد.

زینب واعظی افزود: اگر شبکه سازی در سمن ها اتفاق بیفتد ما شاهد حرکت گسترده (سازمان های مردم نهاد) NGO ها به سمت هدف، اتحاد و هویت مشترک در راستای  خدمت به مردم خواهیم بود که به نوبه خود بر توانمندی، هم افزایی در امر خدمت رسانی، استفاده از منابع انسانی ، تجمیع راهکارها موثر و راهگشاست.

وی از این اقدام نوعی سرمایه گذاری اجتماعی یاد و ابراز امیدواری کرد: فعالیت این تشکل ها روز به روز از پایداری و تداوم بیشتری برخوردار شود.

کورکی نژاد، نماینده استانداری نیز در این نشست ضمن تقدیر از این حرکت، با اشاره به کمبود بودجه در این حوزه بر لزوم الگوگیری از تشکل های موفق در امر تولید، ایجاد اشتغال و درآمدزایی تاکید کردو خواستار استفاده از تجارب موفق سایر NGOها در تمام زمینه ها شد.

در این زمینه وی از تشکل مردمی "پشنگی ها" که مربوط به استان مرکزی می باشد به عنوان تشکلی بسیار فعال یاد کرد که دامنه فعالیت های این مجموعه حتی بخش وسیعی از استان کرمان را نیز دربر داشته است.

توصیه به بهره برداری از نقش شبکه سازی در پرهیز از موازی کاری، استفاده از امکانات و ظرفیت های بخش دولتی ( Governmental Organization ) و دعوت به همدلی و وحدت رویه بیشتر، بخش دیگری از صحبت های وی بود.

در پایان این نشست واعظی به پاس زحمات و پیگیری های استانداری در برگزاری نشست منطقه ای سمن های حوزه زنان و خانواده ، از آقای کورکی نژاد تقدیر و تشکر کرد.

گفتنی است به همت واحد مشارکت های اجتماعی دانشگاه، تمامی تشکل های غیردولتی بدون هزینه در کمترین زمان ممکن، صاحب سایت اینترنتی خواهند شد.

شبکه اجتماعی سازمان های مردم نهاد نیز با حضور اولیه 60 عضو از مدیران عامل این تشکل ها با رعایت مرام نامه شروع به فعالیت نمود که قرار است با مدیریت هم سطح اداره شود که در این مرام نامه بر لزوم فعالیت غیرسیاسی تمام اعضا تاکید شده است.