یکشنبه ١٣٩٥/١١/٣    EN

اجرای طرح پیشگیری از پوسیدگی دندان و بیماری های لثه
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1394/07/18

به همت و مشارکت تعدادی از دانشجویان دندانپزشکی ، انجمن خیریه دندانپزشکان هزار ، شبکه بهداشت و درمان زرند ( و مرکز بهداشت سیریز ) ، درمانگاه خیریه حضرت ابوالفضل (ع) و امور مشارکت های اجتماعی دانشگاه، طرح پیشگیری از پوسیدگی دندان و بیماری های لثه کودکان 6-14 ساله در روستای سیریز زرند با ویزیت بالغ بر 130 دانش آموز انجام گردید. خدمات این طرح، شامل فیشورسیلانت ( شیار پوش دندان )، فلورتراپی ، خدمات جراحی دندانپزشکی ، آموزش مسواک زدن و محافظت از دندان ها و همچنین اهدا خمیر دندان ، مسواک ، بروشورهای آموزشی  و نخ دندان می باشند که همگی به صورت رایگان به اهالی این منطقه ارائه شد.
   لازم است از همکاری خالصانه و صمیمانه سرکارخانم دکتر مهرابی و آقایان دکتر پارسا ، دکتر عسکری ، دکتر اسکندری زاده و همچنین آقایان پورافغان و پویا تقدیر و تشکر ویژه به عمل آید.