چهارشنبه ١٣٩٦/٦/١    EN

افتتاح خانه سلامت شفا و نمایشگاه دائمی تولیدات NGO ها
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1394/11/14

خانه سلامت شفا و نمایشگاه دائمی تولیدات سازمان های مردم نهاد شامگاه 13 بهمن ماه توسط جمعی از مسئولین استان افتتاح شد.

زینب واعظی کارشناس ارشد مشارکت های اجتماعی دانشگاه در ابتدای برنامه، ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بانوان را علت اصلی راه اندازی خانه های سلامت عنوان کرد و از مسئولین و تمام سازمان های مردم نهاد درخواست کرد در جهت رفع معضل فقر و محرومیت، ایجاد اشتغال و افزایش امید به طور جدی اهتمام ورزند.

وی در ادامه خلاصه وار، گزارش مبسوطی از عملکرد و اقدامات واحد مشارکت های اجتماعی دانشگاه ارائه کرد و افزود: بدون حمایت ها و کمک 600 میلیونی دکتر اسکندری زاده، قائم مقام ریاست دانشگاه در امور مشارکت های اجتماعی هیچ کدام از آن ها به سرانجام نمی رسید.

وی خاطرنشان کرد: با بروکراسی و قوانین دست و پاگیر برای خیریه ها عملا سدی در برابر کارهای خیر به وجود می آید که توجه ویژه دولت به این مسئله را می طلبد .

دکتر حسینی، مشاور استاندار و مدیرکل اموربانوان استانداری ضمن تقدیر از تلاش ها، اقدامات و کمک های خیرخواهانه خانواده دکتر اسکندری زاده و خانم واعظی بر ضرورت استمرار این حرکت های خداپسندانه تاکید کرد و افزود: بدون همکاری و مشارکت مردمی نمی توان بر مشکلات اجتماعی فائق آمد .

در بخش دیگری از مراسم خانم موسی پور، مدیرکل اموراجتماعی و فرهنگی استاندار نیز در پاسخ به سوال یکی از بانوان مددکار که به معضل بیکاری جوانان اشاره کرده بود ضمن تحسین این روحیه مطالبه گری، و اینکه این بحث با کارشناسی دقیق و در سطح کلان در حال پیگیری است، افزود: بانوان کرمانی فقط با مطالبه گری می توانند به حقوق واقعی خود دست یابند.

وی تاکید کرد: اولویت اصلی استاندار رفع مشکلات استان و ارتقاء جایگاه آن در کشور بوده و از هیچ تلاشی در این مسیر مضایقه نخواهیم کرد .

زاهدی عضو شورای اسلامی شهر کرمان نیز در مورد  مباحثی از جمله اشتغال جوانان صحبت کرد.

بازدید از بخش های مختلف خانه سلامت از جمله کافی شاپ، کلاس های هنری، مرکز خدمات روانشناختی، جمع آوری پوشاک و کیف و کفش برای محرومین و ... در ادامه صورت گرفت .

در پایان نمایشگاه دائمی تولیدات سازمان های مردم نهاد واقع در خیابان شریعتی مورد افتتاح و بازدید قرار گرفت و خانم دکتر حسینی از دکتر اسکندری زاده و خانم واعظی به خاطر راه اندازی این مرکز تشکر کرد و دستور داد تسهیلات اشتغالزایی در اختیار تمام غرفه داران قرار گیرد.

گفتنی است نمایشگاه دائمی تولیدات سازمان های مردم نهاد با دارا بودن بالغ بر 20 غرفه برای بیش از 50 خانواده بیکار و زنان سرپرست خانوار و ... اشتغال ایجاد کرده است.